Behandling af børn

Shonishin – behandling af børn

 

Hvordan foregår behandlingen:

Shonishin er en gammel japansk behandlingsform, der indebærer blide, enkle ydre stimuleringer af huden langs meridianerne. Shonishin er baseret på idéen om “mindre er bedre”.

Behandlingen baseres på dit barns alder, tilstand og andre faktorer. En typisk, behandlinger er meget kort fra 5 til 15 minutter, men der sættes altid 30 minutter af så der er god tid. Ofte er det sådan at jo ældre barnet er, jo længere er behandlingen.

 

Hvor mange behandlinger skal der til?

Forældre bliver ofte overrasket over at se forbedringerne af deres barns symptomer efter bare én behandling, og efter kun et par behandlinger kan barnets tilstand være ændret drastisk.

 

Gør det ondt på barnet?

Nej, i shonishin benytter man specielle redskaber, der bruges til forsigtigt at stryge, berøre, trykke på barnets hud. Børn i alle aldre finder som regel Shonishin teknikkerne smertefri, trøstende og sjove.

 

Hvad kan Shonishin bidrage med?

Shonishin kan bidrage med at harmonisere og styrke barnets vitale-energi og den samlede konstitution. Denne teknik anvendes til at behandle en lang række helbredsmæssige problemer, samt både fysiske og/ eller følelsesmæssige symptomer, herunder:

 

-Sengevædning

-kolik/mave problemer

-Allergi og astma

-Hoste og forkølelse

-Fordøjelsesproblemer

-Øreinfektioner

-Eksem og nældefeber

-Manglende trivsel

-Adfærdsmæssige og/eller udviklingsmæssige problemer

Zanshin bruges til at “tappe” med rundt på kroppen.
Chokishin – bruges til at “skrabe” med i strygende bevægelser.
Enshin bruges i stygende bevægelser på huden.
Teishin – bruges til punkt stimulering ved let berøring.
Teishin med fjeder – bruges også til punkt stimulering.